Sponset artikkel

Vinn billetter for deg og en venn til valgfri kinovisning av «Ulydighet»!

Fikk du ikke med deg Subjekts eksklusive førpremiere av «Ulydighet» forrige uke? Nå får du en ny sjanse til å se den gratis på kino.

Kjærlighet og tro blir plassert i dramatisk opposisjon når den chilenske stjerneregissøren Sebastián Lelio nå viser «Ulydighet». Leilo er utdannet journalist, så vel som filmregissør, noe filmene hans bærer tydelig preg av. Han bruker mye tid på å gjengi sosiale miljøer så nøyaktig som mulig, og det er menneskene som drar filmen fremover.

Årets Pride-film?

I fjor vant han Oscar for «En fantastisk kvinne», i kategorien beste fremmedspråklige i film. Med «Ulydighet» fortsetter han å forme sin egen kometkarriere.

Til likhet med «En fantastisk kvinne», tar også «Ulydighet» opp problemstillinger som LGBTHQ-personer møter på i ulike miljøer. Og i helgen, under Pride, har du nå mulighet til å se det som kanskje er årets Pride-film.

For som lykkelig singel, og med et rikt liv som fotograf i New York, er Ronit (Rachel Weisz) det sorte fåret i sin jødisk-ortodokse familie i London. Når hennes far, den hedrede rabbi Rav Krushka, dør, vender Ronit tilbake til London for å delta i begravelsen og hente sin arv.

Men overraskelser venter, blant annet nyheten om at Dovid (Alessandro Nivola) – arvtaker til rabbiens posisjon og langt på vei sønnen han aldri fikk – har giftet seg med Ronits barndomsvenninne Esti (Rachel McAdams).

Mens Dovid forbereder seg til sin nye posisjon i synagogen blir Ronit og Esti kjent på nytt. En gammel flamme mellom dem gjenoppstår – en flamme som kan brenne ned alt familien står for og verdsetter mest.

Vinn billetter

I samarbeid med Selmer Media deler vi ut seks billetter til Subjekts lesere – tre vinnere som får ta med seg hver sin venn. Billettene kan brukes til en valgfri kinovisning av «Ulydighet», med Norgesbilletten fra Filmweb.

For å være med i trekningen, må du tagge vennen du ønsker å ta med deg i kommentarfeltet på Facebook her, og i tillegg må du være en Subjekt-leser, noe du er hvis du abonnerer på Subjekts nyhetsbrev og liker Facebook-siden vår. Hvis du har gjort dette fra før, trenger du bare tagge en venn for å være med i trekningen.

Vinnere annonseres i samme Facebook-innlegg innen fredag 29. juni kl. 12.00.

Nyheter