Subjekts Øyanatt 2018

Se bildene fra Subjekts elleville Øyanatt-fredag

Subjekts første Øyanatt-kveld er historie. Det gikk over all forventning: Anja Schneider, Dinky, Paranoid London og Transilvanian Galaxi spilte sett vi sent vil glemme. Se selv!

Egenreklame: I kveld venter vi – tro det eller ei – ENDA flere folk, når Bladee, Jimothy Lacoste, Moggger, DGU og andre overraskelser spiller på Subjekts Øyanatts avslutningskveld. Vi anbefaler alle å forhåndskjøpe billetter, for å sikre seg plass, og raskere fremkomst i køen! Forhåndskjøp billetter her.

(Alle foto: Jan Khür.)

(Alle foto: Jan Khür.)

Egenreklame: Tro det eller ei, men i kveld venter vi enda flere folk, når Bladee, Jimothy Lacoste, Moggger, DGU og andre overraskelser spiller på Subjekts Øyanatts avslutningskveld.

Vi anbefaler alle å forhåndskjøpe billetter, for å sikre seg plass. Billetter her.

Nyheter

Om Subjekt

Subjekt er et tidsskrift og nettsted for etikk og estetikk i kunst og kultur. De fysiske utgavene er riksdistribuert gjennom Interpress og kommer plutselig. Magasinet ble først lansert som et subjektivt papirmagasinformat med redaktøren som eneste bidragsyter i 2012. I 2014 kom den vanskelige andreutgaven på over 240 sider, med 30 bidragsytere. I 2017 ble Subjekt.no lansert, med papirmagasinet som ryggrad. Subjekt er utgitt med støtte fra Stiftelsen Fritt Ord.

Bidra? · Annonsere? · Ris/ros/kontakt? · Les mer om Subjekt.

2019 © Alle rettigheter reservert Subjekt, utgitt av Perfektum Partisipp AS. Redaktør og ansvarlig utgiver: Danby Choi.