Subjekts Øyanatt 2018

Subjekts Øyanatt-lørdag ble full av overraskelser. Se bildene

Jan Khür
Jan Khür
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.

Historisk avslutning på Gamle Museet.

Vi hadde gleden av å arrangere Øya-nachspiel i Astrup Fearnley Museets tidligere utstillingslokaler. Fredag inviterte vi til elektronisk klubbkveld med Anja Schneider, Dinky, Paranoid London og Transilvanian Galaxi (se bildene her), og lørdag 11. august til ellevill rapfest med Bladee, Jimothy Lacoste, Moggger og DGU.

Kvelden var full av overraskelser, med spontane opptredener fra blant annet 612 og King Skurk One, i tillegg til det gledelige besøket av rikshelten Cezinando, som akkurat hadde illustrert som posisjon som en av landets beste artister samme kveld, som avsluttende headliner på Øyafestivalen til full jubel fra både kritikere og publikum.

Subjekts Øyanatt 2018 er historie. Takk til alle besøkende, og til vår fantastiske fotograf Jan Khür, som har tatt alle bildene.

Annonse

Alle foto: Jan Khür. Bildene kan deles videre mot følgende kreditering: Foto: Jan Khür (@jankhur) for Subjekt (@subjektno).

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar