Subjekts Øyanatt 2018

Subjekts Øyanatt-lørdag ble full av overraskelser. Se bildene

Historisk avslutning på Gamle Museet.

Vi hadde gleden av å arrangere Øya-nachspiel i Astrup Fearnley Museets tidligere utstillingslokaler. Fredag inviterte vi til elektronisk klubbkveld med Anja Schneider, Dinky, Paranoid London og Transilvanian Galaxi (se bildene her), og lørdag 11. august til ellevill rapfest med Bladee, Jimothy Lacoste, Moggger og DGU.

Kvelden var full av overraskelser, med spontane opptredener fra blant annet 612 og King Skurk One, i tillegg til det gledelige besøket av rikshelten Cezinando, som akkurat hadde illustrert som posisjon som en av landets beste artister samme kveld, som avsluttende headliner på Øyafestivalen til full jubel fra både kritikere og publikum.

Subjekts Øyanatt 2018 er historie. Takk til alle besøkende, og til vår fantastiske fotograf Jan Khür, som har tatt alle bildene.

Alle foto: Jan Khür. Bildene kan deles videre mot følgende kreditering: Foto: Jan Khür (@jankhur) for Subjekt (@subjektno).

Nyheter

Om Subjekt

Subjekt er et tidsskrift og nettsted for etikk og estetikk i kunst og kultur. De fysiske utgavene er riksdistribuert gjennom Interpress og kommer plutselig. Magasinet ble først lansert som et subjektivt papirmagasinformat med redaktøren som eneste bidragsyter i 2012. I 2014 kom den vanskelige andreutgaven på over 240 sider, med 30 bidragsytere. I 2017 ble Subjekt.no lansert, med papirmagasinet som ryggrad. Subjekt er utgitt med støtte fra Stiftelsen Fritt Ord.

Bidra? · Annonsere? · Ris/ros/kontakt? · Les mer om Subjekt.

2019 © Alle rettigheter reservert Subjekt, utgitt av Perfektum Partisipp AS. Redaktør og ansvarlig utgiver: Danby Choi.