Jan Khür
Subjekts Øyanatt 2018

Subjekts Øyanatt-lørdag ble full av overraskelser. Se bildene

Historisk avslutning på Gamle Museet.

Vi hadde gleden av å arrangere Øya-nachspiel i Astrup Fearnley Museets tidligere utstillingslokaler. Fredag inviterte vi til elektronisk klubbkveld med Anja Schneider, Dinky, Paranoid London og Transilvanian Galaxi (se bildene her), og lørdag 11. august til ellevill rapfest med Bladee, Jimothy Lacoste, Moggger og DGU.

Kvelden var full av overraskelser, med spontane opptredener fra blant annet 612 og King Skurk One, i tillegg til det gledelige besøket av rikshelten Cezinando, som akkurat hadde illustrert som posisjon som en av landets beste artister samme kveld, som avsluttende headliner på Øyafestivalen til full jubel fra både kritikere og publikum.

Subjekts Øyanatt 2018 er historie. Takk til alle besøkende, og til vår fantastiske fotograf Jan Khür, som har tatt alle bildene.

Alle foto: Jan Khür. Bildene kan deles videre mot følgende kreditering: Foto: Jan Khür (@jankhur) for Subjekt (@subjektno).