Annonsørinnhold

Vinn festivalpass til By:Larm!

By:Larm
By:Larm
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.

Torsdag er det duket for vinterens største hovedstadsfestival. I anledningen lodder vi ut to festivalpass til en heldig Subjektleser som får ta med seg selv og en venn til By:larm 2019.

Artikkelen er endret: I utgangspunktet skulle Subjekt presentere en egen scene under Bylarm. Denne artikkelen formidlet nyheten om samarbeidet. Men på grunn av uforutsette årsaker, har Subjekts markedsavdeling besluttet å trekke seg fra avtalen med festivalen. Festivalpassene loddes ut som lovet.

Vinn festivalpass

Subjekt har forhandlet seg frem til noen goder på vegne av våre lesere. En heldig vinner vil få ta med seg en venn på vinterens største hovedstadsfestival!

Alt du trenger å gjøre, er å bevise at du er en Subjektleser:

1: Like Subjekt på Facebook her.
2: Abonnere på Subjekts nyhetsbrev
3: Tagg den vennen du ønsker å ha med deg på festival, i kommentarfeltet her.

Annonse

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar