Stillingsutlysning

Subjekt søker annonsekonsulent

Subjekts utgiver og driftsselskap, Perfektum Partisipp AS, har på to år nesten tidoblet omsetningen. Nå søker vi deg som vil være med og løfte den kommersielle driften enda et hakk. (Foto: Jan Khür.)
Subjekts utgiver og driftsselskap, Perfektum Partisipp AS, har på to år nesten tidoblet omsetningen. Nå søker vi deg som vil være med og løfte den kommersielle driften enda et hakk. (Foto: Jan Khür.)
Vil du være med og bygge en av landets raskest voksende kulturaviser? Nå søker vi en dreven selger.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Subjekts kommersielle avdeling søker annonsekonsulent. Søknadsfrist 31. januar.

Subjekt er en daglig oppdatert kulturavis på nett som publiserer nyheter, kritikk og underholdning av og for unge voksne.

På to år har driftsselskapet som gir ut Subjekt, Perfektum Partisipp AS, nesten tidoblet omsetningen og dermed blitt en av landets raskest voksende kulturaviser på nett.

Samtidig har Subjekt blitt go-to for verdidebatt i kultur- og samfunnsspørsmål for særlig unge voksne, i tillegg til å være blant de få mediene som satser på kulturjournalistikken – med suksess. Nå søker vi en dyktig annonsekonsulent som kan omsette dette, løfte bedriftens kommersielle side enda et hakk og styrke driften gjennom salgsvirksomhet fra Subjekts kontorer på Grünerløkka i Oslo, i tett samarbeid med Subjekts sekretær, Karsten Krogh-Hansen, og sjefredaktør/daglig leder Danby Choi.

Vi ser etter deg som gjerne har erfaring med mediesalg, eller en med salgserfaring, lærevilje og grunnleggende forståelse for medier og presseetikk.

Annonse

Subjekt samarbeider kommersielt med noen av Norges største kulturinstitusjoner og -merkevarer. Fra Munchmuseet, Nasjonalmuseet og Astrup Fearnley Museet til Øyafestivalen, Oslo Jazzfestival og Red Bull. Vi produserer også kommersielt «content» (sponset innhold) som publiseres både i Subjekts og eksterne kanaler. Annonsekonsulenten vil bidra til å omsette dette.

Som annonsekonsulent bør du derfor trives med å jobbe med flere prosjekter samtidig, ha gode formuleringsevner og være serviceinnstilt, men av presseetiske hensyn tar du ikke del i de redaksjonelle avgjørelsene.

Annonsekonsulent

Arbeidsgiver: Perfektum Partisipp AS
Stillingstittel: Annonsekonsulent
Sted: Oslo, Grünerløkka
Stillingsprosent: 60
Lønn: Etter avtale

Arbeidsoppgaver

· Annonsesalg
· Gjennomføre egne salgsprosesser
· Prosjektledelse for Subjekt-arrangementer
· Prosjektledelse for eksternt innhold
· Idéutvikling og prosjektledelse for kommersielle mediepartnerskap
· Identifisere nye forretningsmuligheter

Vi ser etter deg som

· Har salgserfaring
· Gode formuleringsevner (skriftlig og muntlig norsk)
· Erfaring med mediesalg og/eller forståelse for presseetikk
· God teknisk forståelse
· Gjerne har høyere relevant utdanning, men relevant erfaring kan kompensere manglende utdannelse

Personlige egenskaper

· Utpreget relasjonsbygger
· Engasjert
· Nysgjerrig
· Motiveres av å nå mål og å skape resultater
· Uredd
· Ung til sinns

Vi tilbyr

· Nyskapende miljø som setter spor
· En arbeidsplass som vokser
· Å jobbe med landets per definisjon kuleste målgruppe
· Stort nettverk og utviklingspotensiale
· Fast lønn og provisjon

Stillingen har en grunnlønn for 60 prosent stilling, men med rom og mulighet for å økes til 100 prosent stilling på kort tid. Stillingstittelen er også åpen for endring ved søknader med slike kvalifikasjoner, for eventuelt å bli annonseansvarlig eller kommersiell leder i Subjekt. God provisjon fra første salg, uten tak.

Slik søker du:

CV og kort søknad rettes til daglig leder i Perfektum Partisipp AS og ansvarlig utgiver av Subjekt, Danby Choi, på mail: danby@subjekt.no. Merk mailen med «Annonsekonsulent» i tittelfeltet.

Spørsmål om stillingen kan også rettes til Danby Choi på mail eller telefon: 980 37 475. Søknadsfrist 31. januar 2020. Alle søkere vil bli kontaktet innen 7. februar. Aktuelle kandidater møter til jobbintervju.

Om Subjekt

Redaksjonen opptrer etter Vær varsom-plakaten, er medlem i Norsk redaktørforening og opererer i skjæringspunktet mellom avis, magasin og tidsskrift.

Siden weblanseringen 7. januar 2017, har over 100 journalister, skribenter og kritikere publisert i Subjekt. Dekningsområdet er kunst og kultur. Vi kaller det etikk og estetikk, skriver om alt fra ytringsfrihet til Y-blokka og fremmer verdier som debatt og demokrati.

Subjekt er uavhengig utgitt av Perfektum Partisipp AS. Aksjeselskapets hovedvirksomhet er utgivelse av Subjekt, herunder produksjon av journalistikk og salg av markedsføring rettet mot Subjekts spennende målgruppe.

I 2019 er Subjekt utgitt med støtte fra Stiftelsen Fritt Ord, Kulturrådet og Norsk Fotografisk Fond. Privat og offentlig støtte utgjorde i 2019 omlag ti prosent av omsetningen/driftsinntektene. Vår kommersielle virksomhet er avgjørende.

Vi ønsker ikke å nå flest, men best, og vekker særlig engasjement hos et ungt, kritisk, kultivert og innflytelsesrikt publikum med god smak. Leserne har mangfoldig bakgrunn og er i hovedsak bosatt i de norske storbyene. Halvparten av Subjekts lesere er i aldersgruppen 18-34 år, som betyr at vi treffer målgruppen vår presist i en tid da mange kulturinstitusjoner, våre annonsører, sliter med å nå dette segmentet.

I tillegg til daglig redaksjonell produksjon, står Subjekt bak store arrangementsproduksjoner, eksklusive samarbeidsprosjekter og mer.

Les mer om Subjekt og driftsselskapet Perfektum Partisipp AS her.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar