BEK – Bergen senter for elektronisk kunst starter året med en rekke arrangementer og konserter i forbindelse med sin åpningsuke. Blant annet kan man teste ut Espen Sommer Eide og Stian Remvik sitt kunstneriske dataspill. (Foto: BEK – Bergen senter for elektronisk kunst.)
Vernissageguiden

Det beste på kunstfronten i Bergen denne uken

Bergens utstillingsåpninger lar vente på seg, men det er nok av arrangementer å dra på om man ønsker kulturelt påfyll.
Saken er Subjekts kunstredaksjon gir deg et kvalitativt utvalg av ukas beste utstillinger.

Mens vi venter på neste ukes utstillingsåpninger, er det nok av kunstopplevelser å dykke ned i. Blant annet kan du ta turen innom Verkstedet på Kode 2 hvor BIT teatergarasjen holder en rekke arrangementer, og har du enda ikke fått med deg utstillingene på Kunsthall 3.14, kan du kombinere dette med en økt med hypnoterapeut Martin Mikkelsen.

I tillegg sparker BEK – Bergen senter for elektronisk kunst i gang året med en innholdsrik åpningsuke med konserter, arrangementer og workshops. Dette er Vernissageguidens anbefalinger.

Verkstedet på Kode 2 skal fungere som en uformell møteplass for publikum og ulike kunstneriske uttrykk og aktiviteter, og er et samarbeid mellom Carte Blanche, Kode, BIT teatergarasjen, Borealis og Jungelen. (Foto: BIT teatergarasjen.)

BIT teatergarasjen tar over Verkstedet

BIT teatergarasje på Verkstedet i Kode 2 finner sted fra mandag 20. januar i Rasmus Meyers allé 3.

I hele uke 4 tar BIT teatergarasje over Verkstedet på Kode 2. Her vil deres bokutsalg være åpent hver dag, hvor alle er velkomne til å stikke innom for å prate, lese, gjøre morgenyoga og delta på arrangementer.

Verkstedet skal fungere som en uformell møteplass for publikum og ulike kunstneriske uttrykk og aktiviteter, og er et samarbeid mellom Carte Blanche, Kode, BIT teatergarasjen, Borealis og Jungelen.

Les mer her.

Martin Mikkelsen holder sessionen «Magnetic Sleep» i utstillingen «Concepts of O» av Kjersti Sundland. (Foto: Kunsthall 3.14.)

Hypnotisk transe

«Magnetic Sleep» med Martin Mikkelsen på Kunsthall 3.14 foregår etter stengetid i Vågsallmenningen 12.

Har du enda ikke fått med deg utstillingene på Kunsthall 3.14, som åpnet i starten av januar, kan du kombinere det med en økt med en hypnoterapeut. Gjennom hele utstillingsperioden, etter stengetid, tar Martin Mikkelsen med oss på den times lange økten «Magnetic Sleep» inne i utstillingen «Concepts of O» til Kjersti Sundland.

For å melde seg på sender man en e-post til info@kunsthall314.art.

Les mer her.

På fredag kan du dra på konsert med Niklas Adam, Hilde Hasselberg, John Brennan og DJ Tolga Balci på BEK. (Foto: BEK – Bergen senter for elektronisk kunst.)

BEKs åpningsuke

Konsert på BEK starter fredag 24. januar klokken 19.00 i C. Sundts gate 55.

Da BEK – Bergen senter for elektronisk kunst åpnet sine nyoppussede lokaler i 2019, feiret de med en rekke arrangementer i løpet av åpningsukene. Det samme gjør de i år, og inviterer til en serie presentasjoner, workshops og konserter i perioden 20.-28. januar. Her finner du det fulle programmet.

Blant arrangementene finner vi konsertkvelden med Niklas Adam, Hilde Hasselberg, John Brennan og DJ Tolga Balci, som sparkes i gang fredag klokka 19.00.

Les mer her.