Det ikoniske Munch-maleriet «Skrik» (1910) har blitt stjålet ikke bare en, men to ganger: I 1994 og 2004. Da bildet kom tilbake til rette hender for andre gang i 2006, måtte konservatorer ty til dramatiske konververingsarbeider, noe Munchmuseet selv mener er kontroversielt: «Det er sannsynlig at Munch ville sett på merkene fra denne perioden i malerienes liv som del av deres kunstneriske utvikling». Som seksjonsleder for konserveringsavdelingen i Munchmuseet vil du ha ansvar for å bevare den kommunale etatens over 45.000 samlingsobjekter. Til søknadsfristen 10. mai, kom det inn tolv søknader. Subjekt har fått innsyn i søkerlisten. (Foto: Munchmuseet/Subjekt.)
Fire kvinner og åtte menn

Disse har søkt på stillingen som seksjonsleder i det nye Munchmuseet

Stillingen har ansvaret for å lede konservatorene som skal bevare Munchmuseets 45.000 samlingsobjekter trygt inn i fremtiden. Subjekt har fått innsyn: Se hele søkerlisten her.
Bli Subjekt Pluss-medlem for å lese artikkelen og få mange andre fordeler!
Månedlig
125,-
Årlig
1.250,-