fbpx
Rått, bredt og godt:

Nasjonalmuseet leverer noe så sjeldent som en frisk samlingsutstilling

Solid: – Nasjonalmuseets samlingsutstilling på Arkitekturmuseet imponerer på flere plan, og det er bare å glede seg til vi kan se den fulle samlingen ved vestbanen, skriver Subjekts anmelder. (Foto: Presse.)
Solid: – Nasjonalmuseets samlingsutstilling på Arkitekturmuseet imponerer på flere plan, og det er bare å glede seg til vi kan se den fulle samlingen ved vestbanen, skriver Subjekts anmelder. (Foto: Presse.)
Med «En samling blir til» vil Nasjonalmuseet å vise transparens i egne samlingsmetoder. Det er vellykket, både som idé og som utstilling, skriver Subjekts anmelder.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .