fbpx
– Tåpelig impuls

Doktorgradsstipendiat ved Khio vil ha «rasistisk» kunstverk fjernet fra skolen

Mandag formiddag sendte en gruppe stipendiater ved Kunsthøgskolen i Oslo et åpent brev til ledelsen hvor de ber skolen ta ny stilling til et kunstverk på skolens fellesarealer på bakgrunn av at dets rasistiske konnotasjoner. Se verket i artikkelen. (Foto: Hilde Honerud/Koro.)
Mandag formiddag sendte en gruppe stipendiater ved Kunsthøgskolen i Oslo et åpent brev til ledelsen hvor de ber skolen ta ny stilling til et kunstverk på skolens fellesarealer på bakgrunn av at dets rasistiske konnotasjoner. Se verket i artikkelen. (Foto: Hilde Honerud/Koro.)
I et åpent brev fra tolv doktorgradsstipendiater oppfordres Khio-ledelsen til å delta i arbeidet mot institusjonell rasisme. En av dem mener at et kunstverk med rasistiske konnotasjoner bør fjernes fra skolen: – Tåpelig impuls, mener faglærer.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .