Legg Norgesferien til Groruddalen i Oslo: I 2013 åpnet Oslo kommune en skulpturpark på Haugenstua. Der finner du et av favorittkunstverkene til Morgenbladet-kunstkritiker Espen Hauglid, som trekker frem «Aleph» (1967) av Stefanny Hillgaard. I tillegg til Hauglid, ba vi Siri Meyer, Mona Gjessing, Kristoffer Dolmen og Mikaela Bruhn Aschim trekke frem sine favorittverk fra norske offentlige rom. (Foto: Arash Nejad/nyebilder.no.)
Unike kunstopplevelser

Klar for Norgesferien i sommer? Her er kunstekspertenes favorittdestinasjoner

Norge er full av kunst i offentlige rom. Vi ba fem av landets mest anerkjente kunsteksperter trekke frem sine favorittkunstverk, slik at du kan legge turen dit i sommer.
Bli Subjekt Pluss-medlem for å lese artikkelen og få mange andre fordeler!
Månedlig
125,-
Årlig
1.250,-