130 studenter ved Khio har signert et brev til skolens ledelse, hvor det uttrykkes misnøye rundt skolens håndtering av strukturell rasisme. I brevet fremsettes krav om blant annet obligatorisk «BIPOC-representasjon», dekolonialisering, «interseksjonell feminisme», kulturell «misappropriasjon» og «queer»-teori. (Foto: Håkon Borg.)
130 studenter har signert opprop

Kunststudenter går hardt ut mot Khio-ledelsen i nytt brev: – Det hvite blikket får definere hva som er relevant

I lys av vårens hendelser mener flere studenter at Khio ikke har gjort nok i kampen mot strukturell rasisme. Nå krever de handling i en ny underskriftskampanje signert av over 130 studenter. Enkelte reagerer kraftig på kravene: – Ideologisk gruppetenkning.
Bli Subjekt Pluss-medlem for å lese artikkelen og få mange andre fordeler!
Månedlig
30,– første mnd.
Årlig
30,– første mnd.