fbpx
Subjektet

Ina (31) lager kunst om mobbmentalitet og gapestokk: – Mennesker har alltid funnet sammen gjennom å ofre noen

Tematisk arbeider billedkunstner Ina Bache-Wiig (31) med det hun kaller «mobbmentalitet», hvor hun, gjennom kunsten, utforsker menneskers behov for å ofre noen til fordel for gruppens identitet – en praksis hun er sterkt kritisk til. (Foto: Håkon Borg.)
Tematisk arbeider billedkunstner Ina Bache-Wiig (31) med det hun kaller «mobbmentalitet», hvor hun, gjennom kunsten, utforsker menneskers behov for å ofre noen til fordel for gruppens identitet – en praksis hun er sterkt kritisk til. (Foto: Håkon Borg.)
Billedkunstner Ina Bache-Wiig har kjent utfrysning på kroppen og fordypet seg i mobbmentalitet. Nå lager hun kunst om fenomenet å finne en syndebukk til fordel for gruppens identitet.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .