fbpx
Ny tegneseriebok:

Arnulf Øverland oppstår fra de døde og utsettes for postmoderne kunst

«Blasfemi» er en samfunnssatire om forfatteren Arnulf Øverland (1889-1968), som er den siste mannen som måtte møte i retten for blasfemi etter å ha kalt Kristendommen for en landeplage. Blasfemiparagrafen ble ikke historie før i 2015. (Foto: Gyldendal.)
«Blasfemi» er en samfunnssatire om forfatteren Arnulf Øverland (1889-1968), som er den siste mannen som måtte møte i retten for blasfemi etter å ha kalt Kristendommen for en landeplage. Blasfemiparagrafen ble ikke historie før i 2015. (Foto: Gyldendal.)
Da «Ways of Seeing» stormet som verst, ga det tegneserieskaper Trond Stavås inspirasjon. Nå er han ute med bok om ytringsfrihet og mannen som ble den siste til å møte i norsk rett for blasfemi.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .