fbpx
Billedkunstnere ut mot NBK

– Signaturen representerer ikke meg

Brynhild Winther er medlem i Norske billedkunstnere og en av flere som er kritisk til at fagforeningen signerte oppropet mot Ytringsfrihetskommisjonen: – Dersom kunstfeltet stiller seg bak utestenging av kritiske stemmer fra debatten, kan det heller føre til mer hets mot feltet, sier hun til Subjekt. (Foto: Presse.)
Brynhild Winther er medlem i Norske billedkunstnere og en av flere som er kritisk til at fagforeningen signerte oppropet mot Ytringsfrihetskommisjonen: – Dersom kunstfeltet stiller seg bak utestenging av kritiske stemmer fra debatten, kan det heller føre til mer hets mot feltet, sier hun til Subjekt. (Foto: Presse.)
Flere billedkunstnere går nå ut mot kunstnerorganisasjonen Norske billedkunstnere etter omstridt opprop: – Bør være observante på antidemokratiske elementer i egne rekker.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .