fbpx
Enda en «ytringsfrihetskommisjon»

Sa nei til Ytringsfrihetskommisjonen. Nå skal Anine Kierulf lede regjeringens nye ytringsfrihetsutvalg

Utdanningsminister Henrik Asheim frykter kanselleringskultur og politisk korrekthet ved norske universiteter. I går ble det kjent at han oppnevner et nytt ytringsfrihetsutvalg, ledet av Anine Kierulf. Kierulf sa nei til kulturminister Abid Raja da hun ble spurt om å lede Ytringsfrihetskommisjonen. Men nå sier hun ja. (Foto: Dev Dhunsi.)
Utdanningsminister Henrik Asheim frykter kanselleringskultur og politisk korrekthet ved norske universiteter. I går ble det kjent at han oppnevner et nytt ytringsfrihetsutvalg, ledet av Anine Kierulf. Kierulf sa nei til kulturminister Abid Raja da hun ble spurt om å lede Ytringsfrihetskommisjonen. Men nå sier hun ja. (Foto: Dev Dhunsi.)
Hun sa nei til Raja, men sier ja til Asheim. Dette er grunnen.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .