fbpx
Til maten drikker vi en spansk hvitvin med nok kraft til at den gjør seg godt til begge rettene. Det har blitt skjenket raust i glassene, og vi blir raskt brisne ute i solen. Akkurat nå, i dette øyeblikk, befinner vi oss i en fransk landsby. Det er nesten til å gråte av, skriver Subjekts matanmelder. (Foto: Henrik Alpers.)
★ ★ ★ ★ ★ ★

Et genialt restaurantkonsept. Nesten til å gråte av

På Vélochef Clubhouse står Tour de France på menyen. Forbered deg på en uforglemmelig mat- og vinopplevelse i tråd med den heteste mattrenden akkurat nå.
Bli abonnent for å lese artikkelen og få mange andre fordeler!
Månedlig
3 uker for 3 kroner! Deretter 145,–
✓ Ink. mva.
✓ Ingen bindingstid.
✓ Betal med kort
× Betal med faktura
✓ 40% studentrabatt
Årlig
Et helt år til 950,–! Deretter 1.450,–
Billigst på sikt! Spar 20%
✓ Ink. mva.
✓ Ingen bindingstid.
✓ Betal med kort
✓ Betal med faktura
✓ 40% studentrabatt
Årlig
Tre brukere til 3.900,–!
✓ Ink. mva.
✓ Ingen bindingstid.
✓ Betal med kort
✓ Betal med faktura
× 40% studentrabatt