fbpx
Kompetanseløs kunstkritikk

Noen kunstneregoer bør respekteres uavhengig av hva de sier og lager

I sin kritikk av den nåværende Cézanne-utstillingen på Kode i Bergen stilte Subjekts anmelder spørsmål rundt om Cézanne var overvurdert. Det får kunsthistoriker Paul Grøtvedt til å se rødt. (Foto: The Courtauld Gallery.)
I sin kritikk av den nåværende Cézanne-utstillingen på Kode i Bergen stilte Subjekts anmelder spørsmål rundt om Cézanne var overvurdert. Det får kunsthistoriker Paul Grøtvedt til å se rødt. (Foto: The Courtauld Gallery.)
At Kode får vise Cézannes malerier er imponerende i seg selv. Men det skjønner ikke Subjekts anmelder, skriver Paul Grøtvedt.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .