fbpx
Carlsen anmeldt for dokumentfalsk

– Scenekunst-redaktøren må beklage

Sjefredaktør Gunnar Stavrum i Nettavisen sier mange har blitt lurt i Carlsen-saken. Han mener redaktørene har «en grei vei tilbake», men ikke alle har endret syn på saken etter avsløringen. (Foto: Mariam Butt/NTB).
Sjefredaktør Gunnar Stavrum i Nettavisen sier mange har blitt lurt i Carlsen-saken. Han mener redaktørene har «en grei vei tilbake», men ikke alle har endret syn på saken etter avsløringen. (Foto: Mariam Butt/NTB).
Sjefredaktør Gunnar Stavrum i Nettavisen er ikke nådig overfor Scenekunst-redaktør Julie Rongved Amundsen. Sammen med flere andre redaktører ble hun lurt av Tormod Carlsen.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .