fbpx
Ubegripelig søkt fra Åsmund Borgen Gjerde

Ingen har avvist rasisme eller foreslått 1800-tallet som et bedre alternativ til identitetspolitikken

Norske samfunnsdebattanter får det glatte lag av forsker Åsmund Borgen Gjerde for å «mangle empiri» i sin kritikk av identitetspolitikk. Rett foran ham står et koldtbord av dem, skriver Subjekt-spaltist Magnus Vanebo. (Foto: Danby Choi.)
Norske samfunnsdebattanter får det glatte lag av forsker Åsmund Borgen Gjerde for å «mangle empiri» i sin kritikk av identitetspolitikk. Rett foran ham står et koldtbord av dem, skriver Subjekt-spaltist Magnus Vanebo. (Foto: Danby Choi.)
Forsker Åsmund Borgen Gjerde leter febrilsk etter argumenter å bruke mot norske «anti-identitetspolitikere». Fra 1800-tallet fant han et eksempel på at den tidens interesseforskning var verre enn dagens identitetspolitikk, skriver Magnus Vanebo.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .