fbpx
Facebook, feilinformasjon og flokkmentalitet

Vi som tror på fakta må bare finne oss i å bli kalt en saueflokk

I tillegg til å ha blitt kåret til Bergens beste hjemmebartender, fullførte Maha Kamran (f. 1992) sin mastergrad i psykologi fra UIB våren 2017. Bacheloren, i psykologi, har hun fra University of Leicester, i tillegg til en utdanning i Rus og psykiatri fra Høgskolen i Narvik. Kamran er spaltist i Subjekt. (Foto: Dev Dhunsi.)
I tillegg til å ha blitt kåret til Bergens beste hjemmebartender, fullførte Maha Kamran (f. 1992) sin mastergrad i psykologi fra UIB våren 2017. Bacheloren, i psykologi, har hun fra University of Leicester, i tillegg til en utdanning i Rus og psykiatri fra Høgskolen i Narvik. Kamran er spaltist i Subjekt. (Foto: Dev Dhunsi.)
Årets fredspris hyller den ærlige journalistikken som konfronterer ulvene i samfunnet – de som angriper demokratiet med feilinformasjon, og som slenger rundt seg med saueflokkanklager, skriver Maha Kamran.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .