fbpx
Vil stanse avkoloniseringen av akademia

Omstridt konservativ studentorganisasjon har fått sin første nasjonale leder

Ny nasjonal leder for den konservative studentorganisasjonen Faks: – Kom på arrangementene våre og bli utfordret, sier Haakon Teig (27), som er nyvalgt leder i Foreningen for konservative studenter (Faks).
Ny nasjonal leder for den konservative studentorganisasjonen Faks: – Kom på arrangementene våre og bli utfordret, sier Haakon Teig (27), som er nyvalgt leder i Foreningen for konservative studenter (Faks).
Den konservative studentorganisasjonen Faks ryktes å ha et «utdatert» syn på kjønn. Haakon Teig (27) er nyvalgt leder, og mener tvert imot at det blåser en konservativ vind på universitetene. Nå går de inn for å stanse «avkoloniseringen».
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .