fbpx
Forbud mot konverteringsterapi?

Et statlig innført livssyn krever aktiv oppslutning

Trosfriheten er truet og familien er i ferd med å miste innflytelse til å oppdra barn i tråd med egne religiøse og filosofiske overbevisninger. Vi er på vei inn i et autoritært tankesett, mens majoriteten av den norske befolkningen sover. Historien har en tendens til å gjenta seg selv. Hvorfor lærer vi ikke, spør Marianne Brattgjerd og Truls Olufsen-Mehus.
Trosfriheten er truet og familien er i ferd med å miste innflytelse til å oppdra barn i tråd med egne religiøse og filosofiske overbevisninger. Vi er på vei inn i et autoritært tankesett, mens majoriteten av den norske befolkningen sover. Historien har en tendens til å gjenta seg selv. Hvorfor lærer vi ikke, spør Marianne Brattgjerd og Truls Olufsen-Mehus.
Vi er på vei inn i et autoritært tankesett, mens majoriteten av den norske befolkningen sover, skriver Brattgjerd og Olufsen-Mehus.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .