Vernissageguiden
Bergen

Dette er de beste utstillingsåpningene i Bergen.

Uke 49
Tor Erik Bøe og Arne Askeland viser utstilling på Kiosken. (Foto: Presse.)

Kunst og klær

I Bergen inviterer ingen ringere enn den Subjektprisvinnende kunstneren Tor Erik Bøe, sammen med motorsag-virtuos Arne Askeland, til utstillingen «Fingerkrok og tospann».

Over en fire dagersworkshop planla de to intiativtakerne at de skulle lage en serie mannekenger som skulle resultere i en vindusutstilling på kiosken. Men prosjektet fikk egne ben å gå på, og nå inviterer Bøe og Askeland til en utstilling bestående av fire skulpturer som kommer til å være ikledd tøy signert noen av vår tids mest spennende moteskapere. Herunder Admir Batlak, Anne Katrine Torbjørnsen, Michael Olestad, Siv Støldal og Synnøve Mo.

Er du interessert i det som rører seg i skjæringspunktet mellom kunst og mote, kan du ikke gå glipp av dette!

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar