Subjekt + 1

Abonnent? Da står du først i køen for Trevarefest 2022

Sommeren 2022 arrangeres kulturfestivalen Trevarefest i Lofoten. Det blir en av årets kuleste destinasjoner for festivalglade publikummere. Gjennom fordelsprogrammet Subjekt + 1 står du først i køen.(Foto: Presse.)
Sommeren 2022 arrangeres kulturfestivalen Trevarefest i Lofoten. Det blir en av årets kuleste destinasjoner for festivalglade publikummere. Gjennom fordelsprogrammet Subjekt + 1 står du først i køen.(Foto: Presse.)
Trevarefest har blitt utsolgt innen ti sekunder tidligere år. I år har vi – i samarbeid med den ikoniske kulturfestivalen – sikret oss en bunke med billetter til eksklusivt forhåndssalg for abonnenter av Subjekt Pluss.
Saken er Trevarefest 2022 går av stabelen i Henningsvær i Lofoten fra 1. til 3. august. Denne artikkelen er publisert i et samarbeid mellom Trevarefest og Subjekt Pluss.

I et av Norges vakreste naturlandskap kan du oppleve både musikk og intellektuell føde denne sommeren. Fra 1. til 3. august går nemlig Trevarefest 2022 av stabelen – en festival som tidligere år har blitt solgt ut på sekunder.

I år har vi sikret våre abonnenter den beste plassen i køen.

De aller første billettene legges nemlig eksklusivt ut for salg til abonnenter av Subjekt Pluss.

Hvis du ikke er abonnent, har du nå enda en god grunn til å abonnere. Abonnenter har nemlig fordelsprogrammet Subjekt + 1.

Annonse

Så snart du har tegnet et abonnement, kan du kjøpe billetter til Trevarefest 2022. Men skynd deg, det er begrenset antall billetter, og billettlenken er kun gyldig ut uken.

Trevarefest utvider mandatet og inkluderer et tettpakket dagsprogram med filosofisk debatt. Blant annet. (Foto: Trevarefest.)

Leroy Burgess, Atmosfear og Thomas Hylland Eriksen

Som om det ikke var gode grunner nok til å besøke Henningsvær i Lofoten fra før. Nå kan du kombinere det med en festival utenom det vanlige.

På programmet står blant annet grunnleggerne av britfunksjangeren, Atmosfear, og en av de ledende New York-pionerene innenfor discomusikken, Leroy Burgess.

I tillegg til både internasjonale og lokale musikere, finner du alt fra yoga til filosofi. Navn som psykologen Sissel Gran, journalisten Lone Frank og sosialantropologen Thomas Hylland Eriksen gjester også programmet på dagtid.

Festivalen har i år utvidet dagprogrammet betraktelig, og som vanlig kan du feste til midnatssolen i de slående naturomgivelsene – sammen med artister og DJ-er som Okay Kaya, Skatebård og Fredfades.

I et gammelt fiskevær på Henningsvær i Lofoten arrangeres den ikoniske festivalen Trevarefest. (Foto: Trevarefest.)

Sikre deg plass nå

Billettene blir nok utsolgt, så hvis du ønsker å ta deler av sommeren i Lofoten og på festivalen Trevarefest, burde du sikre deg plass nå.

Disse billettene er eksklusivt lagt ut for Subjekt Pluss-abonnenter, og vil bli kontrollert. Dersom du kjøper billett uten å være abonnent, vil billetten bli annullert.

Dersom du ikke abonnerer enda, så er det ikke for sent. Da må du først tegne et Subjekt Pluss-abonnement, og så kjøpe billett til Trevarefest for at billetten(e) skal være gyldig.

Du kan kjøpe maksimalt to billetter. Billettene kan kjøpes til og med søndag 6. mars klokken 23.59.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar