Unge og kvinner henger seg på

Norske tv-seere har fått dilla på Formel 1

Nent har også rettighetene til Formel 2, hvor norske Dennis Hauger debuterer denne sesongen. Nent opplyser at tallene der har mangedoblet seg. (Foto: Redbull.)
Nent har også rettighetene til Formel 2, hvor norske Dennis Hauger debuterer denne sesongen. Nent opplyser at tallene der har mangedoblet seg. (Foto: Redbull.)
Nent Group kan juble etter helgens første VM-runde i Formel 1. Tallene fra i fjor har økt med 93 prosent på Viaplay.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Nent Group kan juble etter helgens første VM-runde i Formel 1. Tallene fra i fjor har økt med 93 prosent på Viaplay.

Pressesjef for sport hos Nent (Nordic Entertainment Group) opplyser til NTB at økningen er sammenlignet med den første helgen i 2021. Viaplay-tallene er konfidensielle, og Nent oppgir bare prosentvis økning.

Lineært hadde Viasport 1 66.000 seere i snitt. På det meste var det 79.000 som satt benket da Charles Leclerc sikret Ferraris første seier på nesten to og et halvt år.

Sammenlignet med i fjor var det 36.000 på det meste under det første løpet.

– Det virker som F1-bølgen bare blir større og større og sterkere her i Norge. Og det er også gledelig at bølgen treffer ganske bredt. Både unge og kvinnelige seere henger seg på her, sier Nents sportssjef Kristian Oma.

Annonse

Nent har også rettighetene til Formel 2, hvor norske Dennis Hauger debuterer denne sesongen. Nent opplyser at tallene der har mangedoblet seg.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar