Tas av skjermen, men fortsetter på nett

Etter 28 år på lufta er det slutt for «TV 2 hjelper deg»

Solveig Barstad har hjulpet seerne med ulike problemer i programmet «TV 2 hjelper deg» siden 2000. Nå er slutt på lineær tv for programmet. (Foto: Tv2play.no.)
Solveig Barstad har hjulpet seerne med ulike problemer i programmet «TV 2 hjelper deg» siden 2000. Nå er slutt på lineær tv for programmet. (Foto: Tv2play.no.)
Både «TV 2 hjelper deg» av skjermen og «God kveld Norge» fjernes fra lineært TV etter 28 år på lufta. Begge TV 2-programmene vil allikevel fortsette på nett.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Både «TV 2 hjelper deg» av skjermen og «God kveld Norge» fjernes fra lineært TV etter 28 år på lufta. Begge TV 2-programmene vil allikevel fortsette på nett.

I en pressemelding opplyser TV-kanalen at forbrukerstoffet fra «TV 2 hjelper deg» fremover blir å finne på deres nettsider. Samtidig har programmet sin siste ordinære TV-sending senere denne våren.

Med 28 år på lufta er «TV 2 hjelper deg» det lengstlevende programmet på TV 2. Solveig Barstad, som har ledet programmet i 22 år, vil fortsette å være forbruker-ekspert på TV 2s plattformer.

Også for «God kveld Norge» er det slutt med lineært TV, og ingen av de to programmene blir en del av TV 2 sitt lineære sendeskjema fra høsten.

Annonse

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar