Tidligere assistent til sak

Etterforskningen av Marilyn Manson henlegges

Flere kvinner har anklaget Manson for voldtekt, trusler og frihetsberøvelse. Nå er en av sakene mot ham henlagt. (Foto: Presse.)
Flere kvinner har anklaget Manson for voldtekt, trusler og frihetsberøvelse. Nå er en av sakene mot ham henlagt. (Foto: Presse.)
En dommer i Los Angeles mener Marilyn Mansons tidligere assistent ventet for lenge før hun saksøkte ham for seksuelle overgrep. Saken blir derfor henlagt.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er En dommer i Los Angeles mener Marilyn Mansons tidligere assistent ventet for lenge før hun saksøkte ham for seksuelle overgrep. Saken blir derfor henlagt.

Henleggelsen gjelder en av flere saker mot musikeren, skriver bransjenettstedet Billboard.

I fjor gikk den tidligere assistenten til sak mot Manson for seksuell trakassering og overgrep, som skal ha skjedd i 2010 og 2011. Manson nekter for å ha begått overgrep.

Flere kvinner har anklaget ham for voldtekt, trusler og frihetsberøvelse. En av sakene skal etter planen opp for retten i oktober 2023.

Annonse

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar