Forhandler med management

Justin Bieber krever fotoforbud på konsert i Trondheim

Justin Bieber på scenen under den famøse konserten på Chateau Neuf i Oslo i 2015, som kun varte én låt. (Foto: Heiko Junge/NTB.)
Justin Bieber på scenen under den famøse konserten på Chateau Neuf i Oslo i 2015, som kun varte én låt. (Foto: Heiko Junge/NTB.)
Justin Bieber ønsker ikke å ha fotografer til stede på konserten han skal holde i Trondheim 7. august. Arrangørene prøver å få omgjort kravet.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Justin Bieber ønsker ikke å ha fotografer til stede på konserten han skal holde i Trondheim 7. august. Arrangørene prøver å få omgjort kravet.

– Det stemmer at den foreløpige beskjeden er at det er fotoforbud på Bieber-konserten. Mange av de store konserter kommer ofte med fotokontrakt, men når det gjelder Bieber har vi fått beskjed om at det er et fotoforbud, sier Pia Leinslie, markedssjef for All Things Live Norge til Nidaros.

De forhandler med managementet til Bieber om å få omgjort kravet.

Den lokale arrangøren i Trondheim, Livesentralen, bekrefter at Bieber ikke ønsker å ha presse til stede.

– Vi vil helst at det skal være åpent slik at flest mulig i pressen får muligheten til dette, sier leder i Livesentralen Kristian Digre.

Annonse

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi at jeg som borger vil følge debattene rundt kulturfeltet, fra ytringsfrihet til støtteordninger. Som privatperson vil oppleve, se og høre om kultur, og vite hva som skjer.


Torbjørn Røe Isaksen
Tidl. Arbeidsminister (H)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar