– Ikke satt frist

FHI vurderer om flere skal få fjerde dose med koronavaksine

Det er risikogruppene som vil få den fjerde dosen, ifølge FHI. (Foto: Presse.)
Det er risikogruppene som vil få den fjerde dosen, ifølge FHI. (Foto: Presse.)
Folkehelseinstituttet vurderer om flere enn personer i risikogruppene skal få tilbud om en fjerde dose med koronavaksine. Det gjelder de mellom 45 og 64 år.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Folkehelseinstituttet vurderer om flere enn personer i risikogruppene skal få tilbud om en fjerde dose med koronavaksine. Det gjelder de mellom 45 og 64 år.

Det bekrefter FHI-direktør Camilla Stoltenberg overfor TV 2.

– Det er ikke satt en tidsfrist på oppdraget, sier hun.

I dag er det de som er i risikogruppene, som beboere på sykehjem, alle over 65 år og personer mellom 5 og 64 år med en eller flere definerte sykdommer eller tilstander som gir økt risiko for alvorlig sykdomsforløp og død, som får den fjerde dosen.

Annonse

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar