Ledet første gang i 2017

Jimmy Kimmel skal lede Oscar-seremonien igjen

– Å bli invitert til å være vert for Oscar for tredje gang er enten en stor ære eller en felle. Uansett er jeg glad for å bli spurt av Akademiet etter at alle de beste har takket nei, sa Kimmel. (Foto: Chris Pizzello/Invision/AP, File.)
– Å bli invitert til å være vert for Oscar for tredje gang er enten en stor ære eller en felle. Uansett er jeg glad for å bli spurt av Akademiet etter at alle de beste har takket nei, sa Kimmel. (Foto: Chris Pizzello/Invision/AP, File.)
For tredje gang skal Jimmy Kimmel lede Oscar-seremonien i Los Angeles i mars neste år.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er For tredje gang skal Jimmy Kimmel lede Oscar-seremonien i Los Angeles i mars neste år.

Talk show-verten Kimmel ledet første gang seremonien i 2017 da han måtte håndtere en situasjon der feil vinner i beste film-kategori ble ropt opp.

Deretter ledet han showet igjen året etter, da MeToo satte sitt preg på Hollywood.

– Å bli invitert til å være vert for Oscar for tredje gang er enten en stor ære eller en felle. Uansett er jeg glad for å bli spurt av Akademiet etter at alle de beste har takket nei, sa han.

I årene etter 2018 gikk showet av stabelen uten vert, helt til i år da Regina Hall, Amy Schumer og Wanda Sykes delte på oppdraget.

Annonse

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar