Spiller neste høst

Kaizers Orchestra bekrefter gjenforening etter ti år

Nå bekrefter vokalist og låtskriver i Kaizers Orchestra, Janove Ottesen, at de skal spille sammen igjen.(Foto: Vidar Ruud/NTB.)
Nå bekrefter vokalist og låtskriver i Kaizers Orchestra, Janove Ottesen, at de skal spille sammen igjen.(Foto: Vidar Ruud/NTB.)
Bandet Kaizers Orchestra bekrefter at de finner sammen igjen til en rekke konserter rundt om i landet, ti år etter at de la opp.
Saken er Bandet Kaizers Orchestra bekrefter at de finner sammen igjen til en rekke konserter rundt om i landet, ti år etter at de la opp.

Etter å ha spilt sammen i 13 år, avsluttet de karrieren med flere konserter i DNB Arena i Stavanger for om lag ti år siden.

Nå bekrefter vokalist og låtskriver i bandet, Janove Ottesen, at de skal spille sammen igjen.

– Jeg bare gleder meg veldig til å spille de kule sangene sammen med den fine gjengen framfor det store publikummet. Det er noe vi ikke har gjort sammen på snart ti år, sier han.

Resten av bandet består av kontrabassist Øyvind Storesund, trommeslager Rune Solheim, gitarist Geir Zahl, gitarist Terje Winterstø Røthing, og organist Helge Risa.

Annonse

Bandets første gjenforeningskonsert blir neste høst, i Zetlitz-salen i Stavanger konserthus, den 1. september. Bandet spiller seks konserter her før turen går videre til Sentrum scene i Oslo, Byscenen i Trondheim og USF Verftet i Bergen. Også her blir det seks konserter på hvert sted.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar