Nora (27) har solgt over 300 verk

– Selv som kunstner kan jeg føle meg inkompetent på vei inn i et galleri

Nora Nesheim (27) har solgt kunst i fem år. Nå åpner hun sitt eget galleri. (Foto: Marie Reinhert.)
Nora Nesheim (27) har solgt kunst i fem år. Nå åpner hun sitt eget galleri. (Foto: Marie Reinhert.)
Kunstner og gallerist Nora Nesheim (27) har studert kulturledelse og mener at ingen annen bransje har så stor avstand mellom produsent og konsument, som kunstbransjen. Nå vil hun ta tak i problemstillingen med eget galleri.
Du må være abonnent for å lese artikkelen. Riv betalingsmuren én gang for alle!
Månedlig
3 uker til 3,–!
Prøv oss!
Deretter kun kr. 245,–/mnd.
✓ Ingen bindingstid.
✓ 40% studentrabatt
✓ Betal med kort
× Betal med faktura
Halvårlig
950,–
Spar kr. 500,–!
Deretter kun kr. 1.450,–/halvår.
✓ Ingen bindingstid.
✓ 40% studentrabatt
✓ Betal med kort
× Betal med faktura
Årlig
1.450,–
Spar kr. 1.000,–!
Deretter kun kr. 2.450,–/år.
✓ Ingen bindingstid.
✓ 40% studentrabatt
✓ Betal med kort
× Betal med faktura
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi at jeg som borger vil følge debattene rundt kulturfeltet, fra ytringsfrihet til støtteordninger. Som privatperson vil oppleve, se og høre om kultur, og vite hva som skjer.


Torbjørn Røe Isaksen
Tidl. Arbeidsminister (H)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar