Subjekt 10 år

Subjekt har bursdag snart! Og du er invitert til festen

Subjekt fyller ti år. Det skal feires!
Subjekt fyller ti år. Det skal feires!
5. april inviterer vi venner, bidragsytere og Kultur-Norge til bursdagsfestival på Månefisken i Oslo. Vil du se Tøyen Holding, Avgvstvs, Gæste Gutter og flere til? Da bør du være kjapp!
Sjanger Dette er en pressemelding. En pressemelding er en tekst som sendes til media for å spre informasjon med nyhetsverdi. Subjekts pressemeldinger har til hensikt å kommunisere Subjekts egne virksomhet.
Saken er Subjekt fyller ti år. Det skal feires!

5. april er det nøyaktig ti år siden Subjekt ble lansert. Den gangen som et marginalt papirtidsskrift til rosende omtale fra det norske pressekorpset.

Vi ante ikke hva vi hadde satt i gang. Redaktøren var ikke engang gammel nok til å være på egen fest, så han løy om alderen. Subjekt kom ut i to utgaver og ble riksdistribuert til Narvesen-kiosker over hele landet.

En januardag i 2017 ble tidsskriftet relansert som kulturavis. Få år senere er Subjekt landets raskest voksende avis – to målinger på rad!

Dette må selvfølgelig feires.

Annonse
Viktig info: Meld deg som «skal» på Facebook for påmelding. Det er helt gratis!

Bursdagsfestival

5. april 2023 inviterer vi våre fantastiske lesere, abonnenter, annonsører, støttespillere og meningsmotstandere til bursdagsfestival på Månefisken i Oslo. Og det vil du ikke gå glipp av.

På plakaten kan vi friste med Tøyen Holding, Avgvstvs og Gæste Gutter. Det blir en slags festival med ulike scener. På DJ-plakaten står navn som Anette K, Espen Cook, Renée Reif, Viagra40k og Børre, når det dukes for fest og rave langt ut i nattetimene.

Meld deg på på Facebook for løpende informasjon om arrangementet!

Blant de 700 i publikum på Subjekts ett års-fest på Røverstaden i Oslo. (Foto: Jan Khür.)

Viktig informasjon

Arrangementet er helt gratis. Vi spanderer! Alt du trenger å gjøre er å melde deg som «Skal» på arrangementet på Facebook. Det er viktig at du gjør det, da dette skrives ut som den gjeldende gjestelisten.

Sted: Månefisken, Sagveien 23A, Oslo

Dørene åpner kl. 20.00

ID: 18

CC: 0,–

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar