– Man må gjøre det selv

Arnold Schwarzenegger tettet hull i veien på egen hånd

– I dag, etter at hele nabolaget har vært oppgitt over dette store hullet som har skapt trøbbel for biler og sykler i ukevis, dro jeg ut sammen med teamet mitt og ordnet det. Jeg sier alltid at vi ikke skal klage, og i stedet gjøre noe med det. Vær så god, skriver Schwarzenegger. (Foto: The Office of Arnold Schwarzenegger via AP.)
– I dag, etter at hele nabolaget har vært oppgitt over dette store hullet som har skapt trøbbel for biler og sykler i ukevis, dro jeg ut sammen med teamet mitt og ordnet det. Jeg sier alltid at vi ikke skal klage, og i stedet gjøre noe med det. Vær så god, skriver Schwarzenegger. (Foto: The Office of Arnold Schwarzenegger via AP.)
Terminatoren Arnold Schwarzenegger er lei av hull i veien, men ser ingen grunn til å klage. Han tok fram spaden og fylte et veihull i Los Angeles på egen hånd.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Terminatoren Arnold Schwarzenegger er lei av hull i veien, men ser ingen grunn til å klage. Han tok fram spaden og fylte et veihull i Los Angeles på egen hånd.

Skuespilleren og den tidligere California-guvernøren tvitret tirsdag en video der han og en medhjelper reparerer et hull i veien i Brentwood i Los Angeles. Schwarzenegger bor selv i området.

– I dag, etter at hele nabolaget har vært oppgitt over dette store hullet som har skapt trøbbel for biler og sykler i ukevis, dro jeg ut sammen med teamet mitt og ordnet det. Jeg sier alltid at vi ikke skal klage, og i stedet gjøre noe med det. Vær så god, skriver han.

En nabo rullet ned bilvinduet og ropte takk til Schwarzenegger.

– Ingen årsak, svarte Schwarzenegger, iført skinnjakke og solbriller som kunne minne om hans rolle i «Terminator».

Annonse

– Man må gjøre det selv. Dette er galskap. I tre uker har jeg ventet på at dette hullet skulle tettes, sa han.

Myndighetene i Los Angeles har siden 30. desember mottatt 19.692 anmodninger om reparasjon av veihull. Fram til 6. april var 17.549 av hullene tettet, ifølge myndighetene, men de har ikke svart på spørsmål fra AP om hullet som Schwarzenegger fylte, sto på listen over hull som ennå ikke var tettet.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar