Klemte til

Sør-Koreas president slo til med «American Pie» i Det hvite hus

Yoon fikk stor applaus etter å ha sunget første vers av sangen under middagen i Det hvite hus onsdag kveld. (Foto: AP Photo/Susan Walsh.)
Yoon fikk stor applaus etter å ha sunget første vers av sangen under middagen i Det hvite hus onsdag kveld. (Foto: AP Photo/Susan Walsh.)
Stemningen sto i taket da Sør-Koreas president Yoon Suk-yeol tok mikrofonen og avsluttet sitt besøk i Det hvite hus med å synge klassikeren «American Pie».
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Stemningen sto i taket da Sør-Koreas president Yoon Suk-yeol tok mikrofonen og avsluttet sitt besøk i Det hvite hus med å synge klassikeren «American Pie».

Yoon fikk stor applaus etter å ha sunget første vers av sangen under middagen i Det hvite hus onsdag kveld.

Opptredenen ble filmet og er nå publisert av en rekke medier, blant annet BBC.

– Dæven, jeg visste ikke at du kunne synge, sa Biden etter at Yoon hadde framført noen få strofer uten akkompagnement.

Sangen ble første gang utgitt av den amerikanske sangeren Don McLean i 1971

Annonse

Yoon er på et seks dager langt besøk i USA. Tidligere onsdag var det et langt alvorligere tema som opptok de to lederne, nemlig atomvåpenprogrammet til Nord-Korea og trusselen det utgjør mot nabolandene.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar