Førstemann til mølla!

Bli abonnent i dag og få festivalpass til Loaded 2023!

Med Kontraskjæret, Akershus Festning, Rådhusbrygga og hele byen som tumleplass er det duket for lange og stemningsfulle kvelder med venner, artister, mat og drikke. (Foto: Endre Lohne.)
Med Kontraskjæret, Akershus Festning, Rådhusbrygga og hele byen som tumleplass er det duket for lange og stemningsfulle kvelder med venner, artister, mat og drikke. (Foto: Endre Lohne.)
Loaded markerer starten på festivalsommeren og går av stabelen 8. og 9. juni. Subjekt-abonnenter får nå en fantastisk deal på festivalpass – og hvis du ikke abonnerer enda, bør du slå til nå.
Saken er Kjøp årsabonnement på Subjekt Pluss og få festivalpass til Loaded 2023 (verdi kr 1 810,-) inkludert. Er du allerede Subjekt Pluss-abonnent får du festivalpass til rabattert pris.

Loaded er en byfestival som ikke tar sikte på å slite deg ut, men å lade deg opp!

Festivalen byr på konsertopplevelser for den musikkelskende og smaksopplevelser for den matglade. Det er en intim byfestival for Oslo-borgeren, og en unik destinasjon for tilreisende – med det beste Oslo har å tilby.

Etter første festival i 2022 var Aftenpostens anmelder svært entusiastisk.

– Loaded satser tilsynelatende på kvalitet over kvantitet, og de vinner på det. Fortsetter de sånn, er dette en festival som er kommet for å bli.

Annonse

programmet står blant annet store internasjonale navn som The War on Drugs, LP, John Cale og unge, norske Subjekt-favoritter som Fieh, Rick Grove og Selma French.

Bli Subjekt-abonnent og få festivalpass inkludert

Hvis du ikke har fått fingeren ut og blitt Subjekt Pluss-abonnent enda, så kan vi nå gjøre det en hel del lettere for deg.

Dersom du tegner abonnement nå, skal du nemlig få et festivalpass til Loaded 2023 med på kjøpet. Ja, ikke bare dagspass, men festivalpass for både 8. og 9. juni. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder.

Ikke minst så får du benytte deg av sommertilbudet som gir deg hele 500 kroner i rabatt. Du får et år med Subjekt Pluss til 1.950,– (veil. pris: 2.450,–) og Loaded-festivalpass (veil. pris: 1.810,–) med på kjøpet.

Det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder, så registrer deg nå med kupongen «loaded2023»!

Etter gjennomført registrering vil du få tilsendt festivalpasset ditt på e-post, og på den e-postadressen du registrerte deg med.

Allerede Subjekt Pluss-abonnent?

Hvis du allerede er Subjekt Pluss-abonnent, skal du selvfølgelig få et godt tilbud på festivalen. Du sparer nærmere 800 kroner på festivalpass til Loaded 2023 gjennom oss.

Fyll ut dette skjemaet dersom du allerede abonnerer på Subjekt Pluss, og ønsker å dra på Loaded 2023. Du vil da få tilsendt en e-post med billettlenke til rabattert festivalpass.

Du må være logget inn for å få rabatten.

Allerede abonnent? Logg inn

Ikke abonnent? Bli abonnent i dag!

Første festivaldag slår Loaded på stortromma med publikums- og kritikerfavorittene i The War on Drugs øverst på plakaten. (Foto: Presse.)

Program torsdag 8. juni

Loaded er en festival for musikkelskere. Her vil du aldri måtte stresse med å løpe frem og tilbake mellom scener og du slipper vanskelige dilemmaer om hvilken konsert du vil se. Programmet er lagt opp til at det er mulig å få med seg hver eneste konsert, uten at noe går på bekostning av noe annet.

Torsdagen kan de by på følgende:

The War on Drugs

Chuck Prophet and the Mission Express

Amason

Tex Perkins (akustisk)

John Cale & Band

Louien

Jehnny Beth

Selma French

Den amerikanske superstjerna LP gjør sin aller første konsert i Oslo, og spiller på Loaded fredag 9. juni. (Foto: Presse.)

Program fredag 9. juni

Å velge én dag kan nok bli vanskelig.

Her er fredagens program:

Gluecifer

Tex Perkins & The Fat Rubber Band

LP

Chuck Prophet (akustisk)

The Nude Party

Yot Club

Fieh

Rick Grove

Det komplette programmet med spilletider og mer informasjon, kan du finne på Loadeds hjemmesider.

Syverkiosken er en elsket kulturskatt som vanligvis er å finne i Maridalsveien ved Alexander Kiellandsplass, men under Loaded 2023 gjør kiosken et sjeldent unntak med pop-up på Kontraskjæret. (Foto: Endre Lohne.)

Det er bare å komme sulten på festival

Loaded passer også bra for den matglade.

Under festivalen kan du velge mellom mat fra sjapper som De Mi Tierra, New Delhi, Two Monkeys, Syverkiosken, Fuglen, Cousins, Munnvold og MoonMoon.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar