– Det går bra

Kamelen siktet etter å ha filmet voldtektstiltalt

På spørsmål fra Bergensavisen om han har fått med seg siktelsen, svarer Kamelen: – Jajaja, det har jeg. Det går bra. (Foto: Aurora Henni Krogh.)
På spørsmål fra Bergensavisen om han har fått med seg siktelsen, svarer Kamelen: – Jajaja, det har jeg. Det går bra. (Foto: Aurora Henni Krogh.)
Artisten Kamelen er siktet etter at han i mai filmet en av de tiltalte i gruppevoldtektssaken i Bergen og la ut videoen i sosiale medier.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Artisten Kamelen er siktet etter at han i mai filmet en av de tiltalte i gruppevoldtektssaken i Bergen og la ut videoen i sosiale medier.

Politiet bekrefter til TV 2 at Kamelen er siktet. De er nå ferdige med etterforskningen og har sendt saken til statsadvokaten for påtaleavgjørelse.

Kamelen, som egentlig heter Marcus Kabelo Møll Mosele, la ut en video i sosiale medier der navnet til den tiltalte mannen kom fram. I tillegg la artisten på teksten «ekkel pedofil voldtektsmann».

Den tiltalte 25-åringen ble mandag dømt for en sovevoldtekt og seksuell omgang med en mindreårig.

Kamelen har blitt etterforsket for hensynsløs atferd, men har nektet å forklare seg for politiet. Hans forsvarer Jørgen Riple vil ikke kommentere siktelsen.

Annonse

På spørsmål fra Bergensavisen om han har fått med seg siktelsen, svarer Kamelen.

– Jajaja, det har jeg. Det går bra.

En annen mann har fremdeles status som siktet etter å ha filmet inne i selve rettssalen under saken mot de tiltalte og delt det videre i sosiale medier.

Politiadvokat Kristina Munkejord opplyser til TV 2 at også den saken er ferdig etterforsket og blir sendt til påtaleavgjørelse i løpet av dagen.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar