Poserte med politiet

Amerikansk hiphop-stjerne på sparkesykkel stengte tunnel i Oslo

Den amerikanske rapperen fikk tilsnakk av politiet etter å ha kjørt på sparkesykkel på E18. (Skjermdump: . Kollasj: Subjekt.)
Den amerikanske rapperen fikk tilsnakk av politiet etter å ha kjørt på sparkesykkel på E18. (Skjermdump: . Kollasj: Subjekt.)
Den 24 år gamle rapperen tok sparkesykkelen ut på E18. I Festningstunnelen i Oslo ventet politiet.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Amerikansk rapper stoppet av oslopolitiet, etter å ha kjørt sparkesykkel på E18.

Den amerikanske artisten Montero Lamar Hill, kjent som Lil Nas X, ble mandag kveld stanset av politiet mens han kjørte sparkesykkel i Festningstunnelen i Oslo sentrum.

– På vei til å bli fengslet i Norge, skrev Lil Nas X på Instagram mandag kveld. Der publiserte han flere bilder av seg selv sammen med politiet både inni og utenfor tunnelen, som ble stengt for trafikk noen minutter.

24-åringen fra Georgia i USA ble ikke fengslet, men slapp unna med tilsnakk etter å ha lagt seg flat, melder politiet i Oslo.

Annonse

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi at jeg som borger vil følge debattene rundt kulturfeltet, fra ytringsfrihet til støtteordninger. Som privatperson vil oppleve, se og høre om kultur, og vite hva som skjer.


Torbjørn Røe Isaksen
Tidl. Arbeidsminister (H)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar