Elon Musk latterliggjøres for å ha bedt Taylor Swift om å slippe flere musikkvideoer direkte på X

Musk oppfordrer Swift til å dele mer innhold direkte på X. Uttalelsen kom i forkant av Swifts gjeninnspilling av albumet «1989 - Taylor's version»(Foto: Jason Kempin/Getty.)
Musk oppfordrer Swift til å dele mer innhold direkte på X. Uttalelsen kom i forkant av Swifts gjeninnspilling av albumet «1989 - Taylor's version»(Foto: Jason Kempin/Getty.)
Elon Musk fridde til Taylor Swift og ba henne om å slippe løs flere musikk- og konsertvideoer direkte på X, tidligere kjent som Twitter.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Elon Musk slepes i sosiale medier etter X-uttalelse om Taylor Swift.

Det skjedde før helgen, i kjølvannet av at Taylor Swift reklamerte for det kommende slippet av sitt gjeninnspilte 2014-album «1989».

Elon Musk kom med henstillingen på Swifts post på X, og skrev at han «anbefaler at du poster noen musikk- og konsertvideoer direkte på X-plattformen», rapportere LA Times.

Oppfordringen ble ifølge Buzzfeed News tatt dårlig imot av mange av Taylor Swifts 94 millioner følgere på X, så vel som i diskusjoner på Reddit.

«Forbløffende, jeg visste ikke at man kunne være nedlatende og tigge samtidig», skriver en X-bruker, mens en annen observerte: «Hun er så mektig at hun har en milliardær som vil nyte godt av hennes innflytelse».

Annonse

Atter andre synes det er «utrolig flaut» og «patetisk» at Elon Musk gir Taylor Swift forretningsråd som hun aldri har bedt om – og skriver: «Du trenger henne, hun trenger ikke deg».

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar