Vernissageguiden
Bergen

Dette er de beste utstillingene i Bergen i oktober

Victor Vasarely, Vega 222, 1969-70.

Erling Nebys samling - «Kvadratets hjerte»

Kode viser utstillingen «Kvadratets hjerte»som viser verk fra Erling Nebys samling.

Lotte Konow Lund stiller ut ved Trykkeriet i Bergen. (Foto: Presse.)

Lotte Konow Lund - «Nærmere hjemme»

Trykkeriet viser Lotte Konow Lunds utstilling «Nærmere hjem» i hovedgalleriet, og Snorre Solberg & Sex Tags viser nytt ONE #16 samarbeid i den andre visningsrommet.

Masarati stiller ut ved Gategalleriet i Bergen. (Foto: Presse.)

Masarati - «Come over when you're sober, my bloody Mary»

Masarati åpner utstillingen «Come over when you’re sober, my bloody Mary» ved Gategalleriet fredag 20. oktober kl. 19:00.

«A dog without a bone» ved Høyersten Contemporary. (Foto: Presse.)

Marcus Soddano - «A dog without a bone»

Marcus Soddano har utstillingen «A dog without a bone» ved Høyersten Contemporary.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar