Vernissageguiden
Oslo

Dette er de beste utstillingene i Oslo i november

Uke November
Dev Dhunsi ved Melk. (Foto: Presse.)

Dev Dhunsi, «Encircling Stories»

«Encircling Stories» er Dev Dhunsis første soloutstilling på Melk. Utstillingen åpner fredag 10. november, klokken 18.00.

Anna Sofie Mathiasen, «Piken i ilden». (Foto: Presse.)

Anna Sofie Mathiasen, «Piken i ilden»

Galleri K har sin første utstilling med Anna Sofie Mathiasen, «Piken i ilden». Utstillingen har åpning fredag. 10. november klokken 19.00.

«I See What I Saw» av Anders Hald på Skog. (Foto: Presse.)

Anders Hald – «I See What I Saw»

Utstillingen «I See What I Saw» av Anders Hald åpner med vernissasje 16. november klokken 18.00.

Leona Lundback ved Borgenheim Rosenhoff. (Foto: Presse.)

Leona Lundback – «Meet & Greet p.t. 2: Confessions Of An IT-Girl»

Borgenheim Rosenhoff viser «Meet & Greet p.t. 2: Confessions Of An IT-Girl», en performance av Leona Lundback, fredag 17. november klokken 19.00.

Espen Iden viser malerier på Gehør. (Foto: Presse.)

Espen Iden – «Peace, Love, Unity, Respect»

 Gehør viser utstilling med malerier av Espen Iden, malt 2020–2023. Utstillingen åpner torsdag 23. november klokken 19.00.
Anja Carr Buer galleri.

Anja Carr – «Nettopp»

Buer galleri viser Anja Carrs «Nettopp».

International library of fasion research (Foto- Magnus Gulliksen.)

«Game Over! Fashion & Play»

International Library of Fashion Research viser sin tredje utstilling i bibliotekets egne visningsrom: «Game Over! Fashion & Play».

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar