Vernissageguiden
Trondheim

Dette er de beste utstillingene i Trondheim i november

Uke November
Pål Lersveen har ingen venner.

Pål Lersveen, «Pål Lersveen har ingen venner»

KUK viser Pål Lersveen med utstillingen «Pål Lersveen har ingen venner».

Harald Fenn - «Dunkelheit» ved Ismene.

Harald Fenn, «Dunkelheit»

Galleri Ismene åpner Harald Fenns utstilling «Dunkelheit» lørdag 11. november klokken 13.00.

Intersected Waterbodies | Ase Brunborg Lie.

Ase Brunborg Lie, «Intersected Waterbodies»

Trondheim elektroniske kunstsenter viser Ase Brunborg Lie sin utstilling «Intersected Waterbodies». Utstillingen åpner fredag 17. november.

Hans Kristian Borchgrevink Hansen - «Løsøre»

Hans Kristian Borchgrevink Hansen, «Løsøre»

Trøndelag senter for samtidskunst viser «Løsøre» Hans Kristian Borchgrevink Hansen. Vernissage torsdag 16. november klokken 19.00.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar