Vernissageguiden
Bergen

Dette er utstillingene du må se i Bergen i januar

«Earthworks» kommer snart til Bergen kunsthall. (Foto: presse.)

Undersøkende natur

Våren 2024 presenterer Bergen en omfattende, tematisk utstilling som undersøker den rollen kunsten har spilt i den nordiske miljøbevegelsen. Den betydelige listen med kunstnere inneholder bidrag fra Jannik Abel, Damien Ajavon, Sissel M. Bergh, Bård Breivik, Tina Buddeberg, Adrian Bugge, Conference of the Birds, Carola Grahn, Johanne Hestvold, Annette Holdensen, Marius Heyerdahl, Lars Holdhus og enda flere. Utstillingen åpner 26. januar klokken 20.00.

«Vinterpresentasjon» ved Høyersten Contemporary. (Foto: Presse.)

Vintervisning

«Vinterpresentasjonen» ved Høyersten Contemporary byr på en bukket av kunstnere: Linda Soh Trengereid, Aurora Solberg, David A. Rios, Oda Tungodden, Jan Freuchen, Torild Stray, Marcus Soddano, Eamon O’Kane, Geir M. Brungot, Bjarte Bjørkum og Roald Andersen.

Samlingsutstilling på Galleri Geo. (Foto: Presse.)

Samlede verker

På Galleri Geo kan du i januar se Magnus Gjøen, Ståle Gerhardsen, Jeanette Lafontine, Bodil Drange Pedersen, Kristin Holm Dybvig, Børge Bredenbekk, Marit Geraldine Bostad, Robert Klausen, Canevil, Manuel Portioli, Lea Alstad, Sverre Bjertnæs, Francisco Munoz, Luis Bivar og flere.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar