Girl in Red med kun én norsk konsert i 2024. Satser på utlandet

Marie Ulven (Girl in Red) gjør kun én norsk konsert i år, ifølge VG. (Foto: Aurora Henni Krogh.)
Marie Ulven (Girl in Red) gjør kun én norsk konsert i år, ifølge VG. (Foto: Aurora Henni Krogh.)
Den norske storsuksessen Girl in Red gjør kun en eneste norsk konsert i år.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Girl in Red med kun én norsk konsert i 2024. Satser på utlandet.

– Jeg har lyst til å gjøre noe ekstra for Oslo. Jeg må finne ut av noe sykt, sier Marie Ulven til VG om konserten i Oslo Spektrum 3. oktober.

Det blir Girl in Reds første konsert i Spektrum, og billettsalget starter allerede torsdag denne uken. Stor etterspørsel i USA i kjølvannet av at hun varmet opp for Taylor Swift i fjor sommer har ifølge avisen utløst et skred av ekstrakonserter.

Girl in Red skal turnere i USA og Canada i april, mai og juni. Blant annet skal hun holde konserter i legendariske Radio City Music Hall i New York og i Red Rocks Amphitheatre i Colorado.

Hun lover å spille sanger fra andrealbumet sitt, som utkommer i april med tittelen «I’m Doing It Again Baby». Den første singelen, «Too Much», kom i forrige uke og har allerede fått fine kritikker.

Annonse

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar