Deadline:

Duket for «The Devil Wears Prada»-oppfølger

Meryl Streep spilte rollen som Vogue-redaktøren Anna Wintour. (Foto: Presse.)
Meryl Streep spilte rollen som Vogue-redaktøren Anna Wintour. (Foto: Presse.)
Manusforfatteren til 2006-filmen «The Devil Wears Prada» skal ifølge Deadline ha fått i oppdrag av Disney å skrive en oppfølger.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Filmen «The Devil Wears Prada» fra 2006 får oppfølger.

Flere kilder bekrefter overfor bransjebladet at manusforfatter Aline Brosh McKenna, som ble Bafta-nominert for innsatsen, er aktuell for en ny runde med motedrama.

Også originalfilmens regissør David Frankel er i samtaler om å ta hånd om oppfølgeren, og det samme er originalprodusenten Wendy Finerman. Disney har avslått å kommentere, ifølge Deadline.

2006-filmen tok utgangspunkt i boken ved samme navn, skrevet av Lauren Weisberger – selv tidligere assistent for den legendariske, beryktede og nærmest allmektige Vogue-redaktøren Anna Wintour.

Var skeptisk

Meryl Streep ble Oscar-nominert for innsatsen som krevende motebladredaktør. Anne Hathaway spilte den nye assistenten og Emily Blunt seniorassistenten hun kivet med. Også Stanley Tucci, Simon Baker og Adrian Grenier sto på rollelisten.

Annonse

Hathaway sa til E! News nylig at hun var skeptisk til om det kunne bli en fortsettelse av historien. Men da «The Bear»-skuespiller Jeremy Allen White mottok en SAG-pris tidligere i år, stilte Streep, Hathaway og Blunt opp på scenen i rene gjenforeningen.

«The Devil Wears Prada» spilte inn over 326 millioner dollar da den slapp løs på kinoene.

Les også: Norsk debutfilm invitert til tradisjonsrik filmfestival

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar