Meld deg på her!

Velkommen til gratis førpremiere av «Natt i Paris»

Se traileren til «Natt i Paris» her. Foto: Arthaus
Se traileren til «Natt i Paris» her. Foto: Arthaus
I samarbeid med Arthaus og Vega Scene inviterer Subjekt + 1 til gratis førpremiere av debutfilmen til franske Antoinette Boulat, «Natt i Paris». Det er helt gratis for Subjekt Pluss-abonnenter.
Saken er Som Subjekt Pluss-abonnent, får du fordelsprogrammet Subjekt + 1 med i medlemskapet. Nå inviterer vi til gratis førpremiere av «Natt i Paris».

Subjekt inviterer til eksklusiv førpremiere og kinovisning av «Natt i Paris», et rørende og vakkert fransk drama som er kanskje like mye et portrett av 18 år gamle Marion som av byen Paris.

Visningen er for Subjekt Pluss-abonnenter gjennom fordelsprogrammet Subjekt + 1.

Abonnenter kan reservere plass til seg selv og en venn – helt gratis.

Visningen er et samarbeid mellom filmens distributør, Arthaus, Vega Scene og Subjekt.

Annonse

Filmen starter presis klokken 18.30 onsdag 1. juni på Vega Scene. Det vises ikke reklame først, så møt opp på Vega Scene i god tid!

Meld deg på her!

Visningen har et begrenset antall plasser, og «førstemann til mølla»-prinsippet gjelder. Det kan hentes ut inntil to billetter per Subjekt Pluss-abonnent.

Påmelding gjelder, og abonnenter må melde seg på via påmeldingsskjemaet under.

Om filmen

Marion sørger over tapet av søsteren. Hos venner og familie møter hun lite forståelse; livet må gå videre, det er på tide å gi slipp. Fanget i den pulserende metropolen, forsøker hun fåfengt å riste av seg den håpløse følelsen av ensomhet. Fra gater til leiligheter til klubber. Helt til hun møter Alex. Han er ikke som alle de andre. Selv om natten er lang, tennes en ørliten gnist av håp.

I Antoinette Boulats debutfilm tas vi med til et vakkert glansbilde av Paris, badende i vårlig sollys. Pils og sigaretter på fortauskanten og lettsindig kjærlighet i lufta. Etter hvert som nattemørket smyger seg inn over byen, viser det seg at alt tilsynelatende ikke er så rosenrødt.

Filmen har ordinær premiere 3. juni.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar