Denne enhjørningen av MIDI-noter kan neppe låte bra. Men den låter dritbra

Irriterende.

Musikkprodusenten og YouTube-kjendisen Andrew Huang har illustrert en enhjørning av MIDI-noter i musikkprogrammet Ableton Live. Av sånt blir det visstnok like fascinerende som irriterende bra og fullverdige melodier, og på Twitter går filmen naturlig nok viralt.

Hør Huangs enhjørning ferde i sitt magiske og eventyrlige lydbilde:

Del enhjørningen:

Nyheter

Om Subjekt

Subjekt er et tidsskrift og nettsted for etikk og estetikk i kunst og kultur. De fysiske utgavene er riksdistribuert gjennom Interpress og kommer plutselig. Magasinet ble først lansert som et subjektivt papirmagasinformat med redaktøren som eneste bidragsyter i 2012. I 2014 kom den vanskelige andreutgaven på over 240 sider, med 30 bidragsytere. I 2017 ble Subjekt.no lansert, med papirmagasinet som ryggrad. Subjekt er utgitt med støtte fra Stiftelsen Fritt Ord.

Bidra? · Annonsere? · Ris/ros/kontakt? · Les mer om Subjekt.

2019 © Alle rettigheter reservert Subjekt, utgitt av Perfektum Partisipp AS. Redaktør og ansvarlig utgiver: Danby Choi.