Frank Ocean slipper mystisk teaser til det etterlengtede albumet. Kommer det?

Siden 2014, har Frank Ocean lovet en oppfølger til det kritikerroste albumet Channel Orange. Tidligere i år lovet han at det skulle slippes innen 2016, men vi er foreløpig tre fjerdedeler ut i året uten å ha fått noe Boys Don’t Cry. Det kan bety at Frank Ocean er en løgnhals — eller at ventetiden straks er over.

Nylig slapp han en teaser til Boys Don’t Cryegen nettside (fungerer kun med Safari! [Apple Music, ass.]) Ifølge Subjekts klarsynte, kan det være et hint om snarlig slipp.

Nyheter

Om Subjekt

Subjekt er et tidsskrift og nettsted for etikk og estetikk i kunst og kultur. De fysiske utgavene er riksdistribuert gjennom Interpress og kommer plutselig. Magasinet ble først lansert som et subjektivt papirmagasinformat med redaktøren som eneste bidragsyter i 2012. I 2014 kom den vanskelige andreutgaven på over 240 sider, med 30 bidragsytere. I 2017 ble Subjekt.no lansert, med papirmagasinet som ryggrad. Subjekt er utgitt med støtte fra Stiftelsen Fritt Ord.

Bidra? · Annonsere? · Ris/ros/kontakt? · Les mer om Subjekt.

2019 © Alle rettigheter reservert Subjekt, utgitt av Perfektum Partisipp AS. Redaktør og ansvarlig utgiver: Danby Choi.