Kanadiske Kaytranada til klubbkveld i Oslo

Den kanadiske vokalisten, produsenten og DJ-en tok verden med storm med debutalbumet 99.9%. Nå kommer han til Oslo, under Øyanatt 2016.

Smug & Burn, som arrangerer Øyanatt på Gamle Muséet, har endelig fått spikret hele programmer, som står sterkt på hip hop-siden i år. Yung Lean fra Sverige og Emil Stabil fra Danmark, er to andre navn fra det fulle programmet.

Nyheter

Om Subjekt

Subjekt er et tidsskrift og nettsted for etikk og estetikk i kunst og kultur. De fysiske utgavene er riksdistribuert gjennom Interpress og kommer plutselig. Magasinet ble først lansert som et subjektivt papirmagasinformat med redaktøren som eneste bidragsyter i 2012. I 2014 kom den vanskelige andreutgaven på over 240 sider, med 30 bidragsytere. I 2017 ble Subjekt.no lansert, med papirmagasinet som ryggrad. Subjekt er utgitt med støtte fra Stiftelsen Fritt Ord.

Bidra? · Annonsere? · Ris/ros/kontakt? · Les mer om Subjekt.

2019 © Alle rettigheter reservert Subjekt, utgitt av Perfektum Partisipp AS. Redaktør og ansvarlig utgiver: Danby Choi.