Subjekts guide til Droner

Honningbiens søte hevn

Den opprinnlige dronen, honningbiehannen, sprer blomsterfrø i bytte mot honning. Dette er en dugnad menneskets eksistens er totalt avhengig av. I gjengjeld terroriserer vi bisvermene med klimaendringer. Fører dette til menneskehetens utryddelse? Neida. Fortvil ikke! Den menneske- skapte dronen er kommet, kanskje for å utrydde oss i forveien.

Nyheter

Om Subjekt

Subjekt er et tidsskrift og nettsted for etikk og estetikk i kunst og kultur. De fysiske utgavene er riksdistribuert gjennom Interpress og kommer plutselig. Magasinet ble først lansert som et subjektivt papirmagasinformat med redaktøren som eneste bidragsyter i 2012. I 2014 kom den vanskelige andreutgaven på over 240 sider, med 30 bidragsytere. I 2017 ble Subjekt.no lansert, med papirmagasinet som ryggrad. Subjekt er utgitt med støtte fra Stiftelsen Fritt Ord.

Bidra? · Annonsere? · Ris/ros/kontakt? · Les mer om Subjekt.

2019 © Alle rettigheter reservert Subjekt, utgitt av Perfektum Partisipp AS. Redaktør og ansvarlig utgiver: Danby Choi.